Algemeen

Onze paarden zijn ons veel waard en daarom kiezen wij zoveel mogelijk voor biologische voeding voor onze dieren. Biologisch geteelde planten bezitten een hogere vitaliteit dan niet-biologische planten. Maar we kijken verder dan onze eigen paarden en dit moment. Op lange termijn is het voor de gezondheid van de dieren beter om biologisch voer te eten en bovendien dragen we zo ook ons steentje bij aan de natuur en het milieu.

Vandaar onze keuze om producten van Bio-Ron te verkopen in Midden en Zuid-Limburg.

Bio-Ron heeft voeding voor paarden, ezels, geiten, schapen, koeien, varkens, alpaca’s, lama’s, vogels, knaagdieren en aanvullende voeding voor vleeseters.

Verder kun je bij Bio-Ron ook terecht voor bodem- en weidebeheer, dierenverblijven, aanvullende voeding en water.

De meeste grootverpakkingen voeding en grondverbeteraars hebben we op beide afhaalpunten op voorraad. Ook supplementen zijn bij ons te bestellen, zonder verzendkosten.

Onder de verschillende kopjes vind je alle informatie over de meest gangbare producten van Bio-Ron die wij leveren. Alle andere producten zijn ook leverbaar. Geef dit aan op je bestelling. Wil je meer achtergrondinformatie, ga dan naar www.bio-ron.com en meld je aan voor de nieuwsbrief.

Onder bestellen vind je alle informatie over de manier waarop je bij ons spullen kunt bestellen en wanneer je deze op de twee verkooppunten kunt afhalen.