Agenda

Lezing Mental Stimulation & Speuren met Paarden
Rachaël Draaisma

zaterdag 20 februari 2021
Gemeenschapshuis Bemelen (bij Maastricht)

‘Een verlaging van stress, minder schrikreacties, een gevoel van welbevinden en plezier, een betere socialisatie, een beter gebruik van het lijf’. Dit zijn volgens Rachaël Draaisma enkele voordelen van het gebruik van mental stimulation en speuren met paarden. Kijk voor meer informatie over Rachaël en haar werk op: www.calmingsignalsofhorses.nl
Het dagprogramma omvat een theoretisch kader en veel foto’s en films uit de praktijk. Na deze dag kun je zelf aan de slag. Deze dag is een logisch vervolg op de lezing ‘Kalmerende Signalen van Paarden’ die Rachaël Draaisma in januari 2019 bij les2chevaux in Bemelen heeft verzorgd, maar deze dag is ook prima te volgen zonder de eerste lezing.
PRIMEUR: Tijdens de lezing is het mogelijk de net uitgebrachte Nederlandstalige versie van Rachaëls tweede boek “Speurwerk met paarden” gesigneerd te kopen. Ook Rachaëls eerste boek “Kalmerende Signalen van Paarden” is deze dag gesigneerd te koop.

Programma:

Mental stimulation: Wat is het? Wat zijn de effecten? Hoe kan ik het dagelijks toepassen en hoe zou ik het kunnen inzetten bij probleemgedrag?

Speuren met paarden: Waarom is het goed? Wat gebeurt er in de hersenen? Wat zijn de positieve effecten? Biomechanica en hoe ga ik het zelf toepassen?

Praktisch:

Kosten: € 85,00 (incl. btw) per persoon. Lunch, koffie, thee en lekkers inbegrepen.
Aanmelden voor 19 december 2020. Inschrijving is definitief na betaling.
De lezing vindt plaats in een grote ruimte waar we veilig op afstand kunnen zitten en lunchen, als dit op dat moment nog nodig is.
Mochten we verplicht zijn de lezing te annuleren i.v.m. maatregelen van de overheid rondom corona, dan krijg je het volledige bedrag terug.

Voor Belgische geïnteresseerden, neem even contact met mij op via mail of telefoon.
Info en inschrijving:

info@les2chevaux.nl of carinbreukers@yahoo.com of via tel: 06-14 52 19 36

Vriendelijke groet, Carin Breukers